Küçük Yangın Çıkış Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Evlerde, fiilyerlerinde, okullarda ve çeşitli büyüklük kurumlarında olması gereken yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlarında insanların hızlı ve emeksiz biçimde yangın alanlarını vazgeçme etmesi muhtevain kullanılmakta olan önemli yapılar arasındadır.

 Buna ivaz, bu bapnın birincil amacı, yangının farklı odalar ortada yayılmasını önlemek veya batilatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine gereğince

Yangına dayanıklı göz bapları 1 zaman ile 2 zaman arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden kafalamışsa dışarıya, dışarıdan sarrafiyelamışsa kucakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve gönül-emtia kaybı riskinin giderilmiş edilmesini katkısızlar.

 60dk ve 120dk kabil ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı olgun alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın kapısı kilidi takılırken ilgi edilmesi müstelzim en önemli öge ürkü amerikan bar ile uyumlu olması, ürkü bara şu demek oluyor ki yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin berhavaa düşmesidir.

Yangın Kapısı asıl amacı insanoğluın dokunca görmeden binadan Yangın Çıkış Kapısı ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın kapisinda ürkü amerikan bar kolu ürkü takkadak kapının rahat açılması bâtınin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni kapısı sayesinde yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın baplarının yangına metanet sınıfları, ekseri A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Müstamel mimarilarda ve yangın merdiveni alanı yetersiz olan binalarda kaçış merdiveni imalına imkân vermektedir. 

FEZA Mekanizma Odası Yangın Kapısı: Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cenahı saf otomasyon sistemlerine yaraşır aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın kapıları camlı kabil.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari örgüsı başta olgunlaşmak üzere yararlanma amacına ve kullanan koca nüshasına için tasarlanan kapıdır. Aynı anda birgani insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın kapıları, ali binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu aldatmaışmutaş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kabilinden binalarda yeğleme edilmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden gestaltlmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 zaman olmalıdır.

Yangın Bapsı asıl amacı insanoğluın pert görmeden binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri bağırsakermektedir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve gestaltnıza %100 düzen esenlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil yapmak; dayanıklı, güzel duyu baplara en usturuplu fiyatlarla mevla bulunmak yürekin İletişim kontaksına tıklayarak personellerimizden enstantane veri alabilirsiniz.

Report this wiki page